Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Ellawigss

Gekregen zeer snelle orde, ben ik in liefde reeds de textuur prachtig is, houdt op het krulpatroon niet & daar ook is geen geur, het aardhaar zeer goede kwaliteit.

—— Lucy Manyanye

_wij hebben samen:werken met JChair sinds 6years geleden, zij altijd eerlijk en nuttig, ik zeer gelukkig met hun haar en dienst.

—— Lanre Busari

KOOP HET!!! De verkoper is werkelijk Zoet en aardig! Zij antwoorden terug vrij snel en het is uw geld waard!! Ik heb mijn vriend adviseren zeer koop van hen, allemaal liefde het!

—— Collins

Ik ben online Chatten Nu

Ellawigss

1 2 3 4
Ellawigss Ellawigss Ellawigss Ellawigss
Bedrijf opgebouwd tentoonstelling Haarworkshop Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : JCHAIR
Aantal werknemers : 300~350
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 80% - 90%

Ellawigss werd gevestigd in 1998 en is gewijd in de haarindustrie bijna 30 jaar. Wij zijn een professionele fabrikant van menselijk haarproducten, met inbegrip van haar het weven, haar pre-in entrepot, bandhaar, tik in haar, klem in haar, haarmassa, de pruiken van dames, toupetjes met een grote verscheidenheid.

Wij zijn uw betrouwbare partner in de internationale markten van menselijk haarproducten. Onze voordelen zijn onze innovatie, flexibiliteit en betrouwbaarheid die tijdens vorige 20 jaar zijn gebouwd. Wij concentreren ons bij het verlenen van de dienst voor onze cliënten als zeer belangrijk element in het versterken van onze verhoudingen op lange termijn. De voortdurende beschikbaarheid van hoogwaardige producten in combinatie met onze uitstekende pre en naverkoopdienst verzekert sterk concurrentievermogen in een meer en meer globalized markt.

Wij zijn bereid om met bedrijfsvrienden van in binnen- en buitenland samen te werken, om een grote toekomst te creëren.

Waarom ons kies:

1. Fabriek met 10 jaarervaring
2. Beschikbare OEM/ODM
3. Strikte kwaliteitscontroleafdeling
4. Professioneel verkoopteam om de perfecte dienst te verlenen
5. Verstrek hoogte - kwaliteitsproducten en de beste prijs
6. Wij verstrekken producten van het menselijke haar van 100%, Braziliaans Maagdelijk Remy-haar, Indisch menselijk haar, Peruviaans menselijk haar, Chinees menselijk haar, echt haar, enz. worden gemaakt die.

Ons bedrijf is een professionele fabrikant van menselijk haar tien jaar in de haarindustrie geweest. Wij hebben een goede reputatie en een openbaar lof in binnenlandse en overzee markten voor professionele haarproducten gewonnen. Met dozens mensen en honderdenreeksen kleine molens, hebben wij ontwikkeld ons tot een middelgrote onderneming. Wij hebben een kopende afdeling, een ontwerpafdeling, een kwaliteitscontroleafdeling en een verkoopafdeling. Onze producten zijn uitgevoerd naar Europa, Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en andere landen en regio's, en hoogst constant geprijst.

De kwaliteit:
Wij hangen altijd het principe van „strikte kwaliteitscontrole“, en het concept „kwaliteit aan om, met krediet voor ontwikkeling“ te overleven. Wij verstrekken producten van het menselijke haar van 100%, Braziliaans Remy-haar, Indisch menselijk haar, Peruviaans menselijk haar, Chinees menselijk haar, echt haar, enz. worden gemaakt die.

Het doel:
Wij kunnen niet alleen de menselijk haarproducten verstrekken van uitstekende kwaliteit. Het belangrijkste ding is dat wij klanten van de goede dienst en goede prijs zullen voorzien. Ons doel is „win-win“!

„U kunt in de keus geloven, in Ellawigss geloven!“

 

PRODUCTENtoepassing

Ellawigss

Contactgegevens
Ellawigss

Contactpersoon: Ms. Thea

Tel.: 86--15607431753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)